Disclaimer

Dit is de pagina waar je de disclaimer van https://www.finlog.nl/ vindt zoals deze beschikbaar is gesteld door Finlog.nl. Door middel van deze disclaimer geven wij jou een beeld onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruiken van de informatie die is weergegeven op onze website is gratis. Het is niet de bedoeling dat je deze informatie verspreid, kopieert of op een andere manier gebruikt/misbruikt. Het is wel toegestaan de informatie op deze website te hergebruiken volgens de regelingen van de wetgeving. 

Heb je geen schriftelijke toestemming van Finlog.nl om tekst, fotomateriaal of andere materialen te her gebruiken, dan is dit ook niet toegestaan. Het intellectuele eigendom schikt ten allen tijden bij Finlog.nl.

Geen garantie op juistheid

Wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit omtrent de eventuele prijzen die zijn vernoemd op onze website. Denkbare fouten die zijn ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer of typefouten, vormen verder geen aanleiding om een contact of overeenkomst met Finlog.nl te claimen of te veronderstellen.

Tevens streven wij naar een zo actueel mogelijke website. Zou desondanks de informatie van de inhoud op de website onvolledig en/of onjuist zijn, dan nemen wij daarvoor geen aansprakelijkheid.

Eventuele informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak en/of juistheid. Wel hebben wij het recht om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enig voorafgaande mededelingen. Enige informatie waarnaar Finlog.nl via hyperlinks verwijst, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor.

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen, zie hiervoor onze pagina: contact en samenwerken.
 

Alle blogcategorieƫn
Beleggen Beleggen Verzekeren Verzekeren Hypotheek Hypotheek Sparen Sparen Wonen Wonen Belasting Belasting Ondernemen Ondernemen Geld verdienen Geld verdienen
Meest gelezen