Efficiënter onderwijs door AFAS-koppelingen

Administratie. Bijna elke bedrijf of organisatie heeft er werk aan, en dat werk kan een hoop stress en problemen opleveren. Je bent er snel veel tijd aan kwijt en moeite aan kwijt, en wanneer er fouten gemaakt worden kan dat grote problemen opleveren. Tijd die je natuurlijk veel liever in het ondernemen zelf stop. Als er een medewerker verantwoordelijk is voor de administratie maar deze onverwacht ziek wordt, kunnen er ook problemen ontstaan. Ook in het onderwijs gaat het vaak zo. Onderwijsinstellingen hebben vaak gedoe met tijd, geld en personeel, waar tekorten van kunnen ontstaan. Zeker dan is goede administratie erg belangrijk. Veel onderwijsinstellingen laten daarom hun administratie uitbesteden, zoals je salarisadministratie uit kan besteden bij Salure. Echter zijn er ook andere oplossingen.

Efficiënter onderwijs door AFAS-koppelingen

AFAS koppelingen

Als onderwijsinstelling wil je zo min mogelijk gedoe met je administratie. Echter zijn processen in het onderwijs niet altijd even efficiënt door bureaucratie, regels en wetten. Daardoor kost de administratie meer tijd. Gelukkig is er een oplossing. AFAS software is erg handige software voor onderwijsinstellingen. Het verwerkt al je administratieve processen in één softwareoplossing. Er wordt gebruikgemaakt van één database met een eenmalige inlog wat de processen overzichtelijk en makkelijk te overzien houdt. Hierbij wordt ook veel administratief werk geautomatiseerd, wat geld kan besparen. Met AFAS koppelingen koppel je meerdere databases aan elkaar.

Mogelijk gebruik je Salesforce als CRM systeem. Dit systeem is erg handig voor je leerlingen of studenten. Waarschijnlijk moet je dan dezelfde informatie invoeren in zowel het Salesforce als een of meerdere andere systemen. Ook hier zijn koppelingen voor die je werk een stuk makkelijker, overzichtelijker en veiliger. Met een Salesforce koppeling koppel je jouw Salesforce systeem aan AFAS, waar je andere systemen weer aan kan verbinden. Zo staat alles op een plek.

Salure

Salure heeft een tool ontwikkeld die ervoor zorgt dat data uit verschillende systemen onderling uitwisselbaar zijn zonder al te veel moeite, ook in grote hoeveelheden. Het vormt overzichtelijke dashboards die grote hoeveelheden data kunnen combineren en tonen. Zo hou je makkelijk overzicht. Het bevat veel zoek en filterfuncties die je helpen de juiste data makkelijk te vinden en te bekijken. Ook kan het veel administratief werk automatiseren wat geld en tijd bespaart. Het kan gekoppeld worden aan een groot aantal systemen als AFAS en SAP voor verschillende soorten administratief werk, perfect voor onderwijsinstellingen.

Onder andere salarisadministratie en leerlingen of studentenadministratie kunnen zo eenvoudig verbeterd worden. Ook voor internationale administratie is dit een goede oplossing. SalureConnect is perfect voor internationale administratie omdat salarissen in verschillende valuta’s omrekent naar slechts één valuta en informatie per land, regio, stad of vestiging kan weergeven en vergelijken. Veel van de administratie van deze data kan ook geautomatiseerd worden.

Bekijk deze artikelen dan ook eens