Het vermogen van Ruben Bontekoe: hoe hij zijn fortuin heeft vergaard

Ruben Bontekoe is een uitstekend voorbeeld van een succesvolle ondernemer. Zijn vermogen, dat volgens inschattingen tussen de 25 en 30 miljoen euro ligt, heeft hij voornamelijk te danken aan zijn ondernemingen in uiteenlopende sectoren. In dit artikel zoomen we in op het vermogensverhaal van Ruben Bontekoe.

Het vermogen van Ruben Bontekoe

Wie is Ruben Bontekoe?

Ruben Bontekoe heeft zijn miljoenen in eerste instantie door zijn bedrijf in de liftenindustrie verdient. Hoewel zijn bedrijf Axess in 2011 failliet werd verklaard, liet dat Bontekoe niet stoppen. Integendeel, hij ging verder met ondernemen en vergaarde een aanzienlijk vermogen. Gedurende de jaren '90 was hij manager van LTF BV in Utrecht. Daarna was hij directeur van Armo Nederland BV uit Harderwijk. Sinds 2012 is hij eigenaar en partner bij NP Fashion BV, een uiterst succesvol bedrijf dat hij samen met zijn partner Nikkie Plessen runt. Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen hebben samen twee kinderen.

Het leeftijdsverschil tussen Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen is geen verhindering voor hun succesvolle relatie en zakelijk partnerschap. Als ondernemers hebben ze vaak te maken met lange werkdagen en de uitdagingen van het runnen van een bedrijf, maar het lijkt erop dat ze erin slagen hun zakelijke leven perfect te balanceren met hun gezinsleven.

Wie is Nikkie Plessen, de partner van Ruben Bontekoe?

Nikkie Plessen, geboren op 8 mei 1985, is een veelzijdige modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. Het vermogen van Nikkie Plessen, dat ze grotendeels te danken heeft aan haar kledingmerk NIKKIE, wordt geschat op meerdere miljoenen.

Hoe hebben Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen dit vermogen verzameld?

Het gezamenlijke inkomen van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen wordt geschat op ongeveer 5,7 miljoen euro per jaar. Een groot deel van hun vermogen komt uit hun bedrijven. Ze investeren ook flink in vastgoed. In 2018 kochten ze bijvoorbeeld een pand in Amsterdam voor 6 miljoen euro. Ze transformeerden het tot appartementen, die volgens planning een maandelijkse huur van 5.000 euro zullen opleveren.

Hoe besteden Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen hun vermogen?

Bontekoe en Plessen houden duidelijk van een luxe levensstijl. Ze delen fotos van hun luxe vakanties, dure maaltijden en ritjes in high-end auto's op Instagram. Ze hebben bijvoorbeeld een luxe Mercedes G-klasse auto, die ongeveer 200.000 euro kost. Ze investeren hun geld echter ook verstandig. Ze hebben geïnvesteerd in vastgoed, zoals het bovengenoemde pand in Amsterdam.

Wat de toekomst betreft, ziet het ernaar uit dat het imperium van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen alleen maar zal groeien. Of ze nu investeren in nieuwe bedrijven, luxe goederen of vastgoed, het koppel heeft duidelijk een neus voor zaken en is niet bang om risico's te nemen. Met hun toewijding en ondernemende geest zal hun vermogen hoogstwaarschijnlijk blijven toenemen.

Bekijk deze artikelen dan ook eens